Uplatnění SMS marketingu v B2B komunikaci - Kozel, Miroslav
Priaznivá cena, vysoká presnosť zásahu a rýchlosť doručenia SMS správy ako prednosti uplatnenia SMS marketingu. Cielené oslovovanie zákazníkov na priemyselnom trhu. Využívanie mobilného marketingu v spoločnostiach disponujúcich obchodnými zástupcami. Odmeňovanie partnerov za realizovaný predaj. Mobilný marketing využívaný počas veľtrhov, výstav a kongresov.