Harmonizácia účtovníctva a vykazovanie finančnej výkonnosti - Tumpach, Miloš, 1970-
Čo sa rozumie pod finančnou výkonnosťou podniku. Harmonizácia účtovníctva v oblasti vykazovania finančnej výkonnosti ilustrovaná na príklade USA, Veľkej Británie a návrhov Rady pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB).