Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16 a národnej úpravy SR - Baštincová, Anna
Opotrebovanie a odpisovanie dlhodobého hmotného majetku. Odpisovanie podľa IAS 16 - Nehnuteľnosti, stroje, zariadenia. Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku podľa národnej úpravy Slovenskej republiky.