Regionalism as a complement to the multilateral trading system (On the example of the European Union) - Silná, Zuzana
Európska únia ako člen World Trade Organization (WTO) podpísala niekoľko obchodných dohôd. Pozitívne rysy regionalizmu na príklade Európskej únie. Pravidlá WTO pre tvorbu regionálnych obchodných dohôd. Výnimky. Zrieknutie sa práv. Zmocňovací dodatok. Európska únia v multilaterálnom obchodnom systéme.