New partnerships between the EU and developing countries - the case of ACP region - Dobošová, Viera
Regionálne obchodné dohody medzi Európskou úniou a regiónom ACP (African, Caribbean and Pacific countries). Obchod a vývoj v GATT a WTO. Regionálna obchodná integrácia a rozvojové krajiny. Obchodné záujmy ACP v medzinárodnom obchode. Vzájomný obchod medzi ACP a Európskou úniou. Regionálny alebo multilaterálny prístup? Náročnosť rokovaní v poľnohospodárskom obchode.