Poistenie profesijnej zodpovednosti: Zmeníte poisťovňu? - Matuščin, Vladimír
Opis možných riešení niektorých typických situácií v poistení založenom na princípe claims made - teda uplatnenie nároku, ktorý sa najviac používa práve pri poistení profesijnej zodpovednosti. Týka sa to firiem, samostatných poradcov, poisťovacích maklérov.