Inovácie vo vzdelávaní ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti v podmienkach formovania novej ekonomiky - Čaplánová, Anetta, 1967-
Potreba, možnosti verzus ochota realizácie invencií vo vzdelávaní. Výdavky na vzdelávanie, vedu a výskum. Zásady a ciele celoživotného vzdelávania. Projekt celoživotného vzdelávania, na ktorom autorky článku participujú: spracovanie šudijného modulu Mechanizmy verejnej voľby a verejný sektor.