Strukturální charakteristika nabídkové strany české ekonomiky - Rojíček, Marek
Analýza vývoja ekonomiky na strane ponuky a zachytenie najdôležitejších trendov, ktoré sa v posledných rokoch v tejto oblasti odohrali a ktoré je možné zachytiť pomocou štatistických ukazovateľov. Makroekonomický pohľad na vývoj základných sektorov. Kvalitatívne aspekty štrukturálnych zmien. Vývoj produktivity práce v ČR podľa odvetví. Medzinárodné porovnanie produktivity práce. Vývoj aktivít podľa technologickej náročnosti. Internacionalizácia výroby a obchodu pri aktivitách s rôznou úrovňou technologickej náročnosti. Dovoz a vývoz high-tech z (do) ČR.