Súčasná podoba fungovania hospodárskej diplomacie SR - Csabay, Marek
Aktuálny vývoj v riadení slovenskej hospodárskej diplomacie. Definovanie pojmu hospodárska diplomacia, možné modely jej riadenia. Podoba realizácie hospodárskej diplomacie v SR, základný právny rámec rozdelenia kompetencií medzi Ministerstvom zahraničných vecí SR a Ministerstvom hospodárstva SR pri riadení vonkajších ekonomických vzťahov štátu. Posledná právna úprava spolupráce medzi oboma ministerstvami.