Velký potenciál platebních karet - Juřík, Pavel
Potenciálne využitie kreditných a platobných kariet v strednej a východnej Európe. Procesing a budovanie úverových registrov vo východnej Európe. Rýchly rozvoj produktov, platobných kariet. Zvyšovanie ponuky náročnejších produktov.