Bankovnictví v roce 2050: Jak velké budou nové trhy?
Rýchly rast a zvyšujúci sa celosvetový význam nových ekonomik krajín E7 - Číny, Indie, Brazílie, Ruska, Mexika, Indonézie a Turecka. Vzťah medzi HDP a veľkosťou bankového sektora. Zisky z bankovníctva. Strategické dopady vzostupu bankových trhov E7. Potreba dobrej stratégie.