Vzdelávanie pred vstupom do audítorskej profesie v študijnom odbore účtovníctvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Šlosárová, Anna
Potreba vzdelávania každého, kto má záujem vstúpiť do audítorskej profesie a potreba sústavného vzdelávania tých, ktorí už audítormi sú. Obsahová náplň štúdia v študijnom programe študijného odboru 3.3.12 Účtovníctvo na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Jej porovnateľnosť s požiadavkami na vzdelanie osôb schválených na vykonávanie štatutárneho auditu podľa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2006/43/ES.