Jak investují ti nejbohatší - Horný, Patrik
Zaradenie nových klientov do nových modelov obsluhy: obsluha maklérom, obsluha manažérom investícií, obsluha plánovačom bohatstva. Rozdielne požiadavky a očakávania klientov. Aplikácia dynamických modelov obsluhy. Správny model obsluhy pre každého klienta. Technologická platforma Dynamický model v globálnom prostredí. Rozmanitejšia klientská základňa. Zmena prístupu ku klientom.