Podhájska - termálne kúpalisko a nový štýl života - Bielik, Jozef
Informácie o termálnom kúpalisku na juhu Slovenska Podhájska. Zloženie termálnej vody. Stravovacie a ubytovacie služby. Kultúrne podujatia. Štatistika návštevnosti termálneho kúpaliska. Investičné plány. Rozvoj obce Podhájska.