Alternatívne bankové služby - Chovancová, Božena
Aktivity laureáta Nobelovej ceny za mier 2006 bangladéšskeho ekonóma M. Júnusa v oblasti mikropôžičiek. Pomoc chudobným. Mikroúvery určené tým, ktorí nemajú predpoklady na to, aby získali bankové úvery na rozbehnutie podnikania. Poskytovanie mikropôžičiek na Slovensku. Úvery od nelicencovaných spoločností. Problém úžery. Podmienky, za akých sa mikropôžičky poskytujú.