Chytrý a pružný logistický sklad - cesta k lepší kontrole a efektivitě - Černý, Jozef
Sklad je dôležitou súčasťou moderného dodávateľského reťazca. Efektívna prevádzka skladu je podmienená používaním vhodného informačného systému pre riadenie skladovej prevádzky (Warehouse management system - WMS) v kombinácii s ostatnými logistickými technológiami. Rozsah a kvalita služieb poskytovaných logistickým skladom závisí od jeho organizácie a spôsobu využitia moderných informačných a identifikačných technológií. Výkonný, pružný a štíhly sklad. Inteligentný (v angličtine smart) sklad.