Zákon o správe daní a poplatkov s komentárom - Jurčíková, Božena
Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 215/2007 Z.z. Zdôvodnenie novelizácie zákona. Základné a všeobecné ustanovenia. Prípravné konanie. Vyrubovacie konanie. Riadne a mimoriadne opravné prostriedky. Platenie daní. Daňové exekučné konanie. Osobitné ustanovenia pre konkurz a reštrukturalizáciu. Záverečné ustanovenia. Preberané právne akty ES a EÚ.