Migrácia medzi Českom a Slovenskom v rokoch 1950-2006 - Čief, Rastislav
Vývoj migračného obratu a migračného salda medzi Českom a Slovenskom v rokoch 1950-2006. Štruktúra migrantov podľa pohlavia, veku a podľa krajov.