Novela zákona o kolektívnom vyjednávaní - Tichý, Miroslav
Zákon o kolektívnom vyjednávaní č. 328/2007 Z.z., účinný od 1. 9. 2007 upravuje kolektívne vyjednávanie medzi príslušnými orgánmi odborových organizácií a zamestnávateľmi, ktorého cieľom je uzavretie kolektívnej zmluvy. Ďalej upravuje postup pri riešení kolektívnych sporov, postup pri uplatnení práva na štrajk a na výluku.