Spoločenská zodpovednosť podnikov – teoretické vymedzenie a praktická aplikácia v podmienkach slovenskej ekonomiky - Majdúchová, Helena, 1963-
Mapovanie teórií spoločenskej zodpovednosti. Terminológia spojená s CSR. Firemná filantropia. Podnikateľská etika. Trvalo udržateľný rozvoj. Trojitá výsledovka. Cause related marketing. Dotazníkový prieskum o CSR realizovaný v Slovenskej republike.