Využitie finančných prostriedkov z predvstupových a štrukturálnych fondov - Polednáková, Anna, 1957-
Analýza čerpania finančných prostriedkov podľa jednotlivých priorít a opatrení: 1. Investície do poľnohospodárskych podnikov, 2. Zlepšenie konkurencieschopnosti a predajnosti poľnohospodárskych produktov. Analýza čerpania finančných prostriedkov podľa právnej formy a regiónov. Zaostávanie niektorých vidieckych regiónov.