Odhad spotrebnej funkcie a prognóza spotreby - Senaj, Matúš
Spotrebná funkcia v teoretickej a empirickej literatúre. Výber metodológie použitej na odhadovanie spotrebnej funkcie. Odhad spotrebnej funkcie. Prognózovanie spotreby.