Nástroje podpory regionálneho rozvoja na Slovensku - Mrva, Miloš
Nástroje na podporu regionálneho rozvoja: základné ekonomické nástroje podpory, finančná podpora zo štrukturálnych fondov EÚ a ďalších fondov, nefinačné nástroje podpory. Inštitúcie podpory regionálneho rozvoja: SARIO, NARMSP, regionálne rozvojové agentúry, regionálne poradenské a informačné centrá, podnikateľské inkubátory).