Miera investičného výnosu pokladničných poukážok - Hrvoľová, Božena
Pokladničné poukážky - najdôležitejšie cenné papiere na peňažnom trhu. Miera výnosu pokladničných poukážok. Prístupy k oceňovaniu pokladničných poukážok. Porovnanie výnosov pokladničných poukážok.