Vecné aspekty vývoja deficitu obchodnej bilancie SR v rokoch 2004-2006 - Haluška, Ján
Deficit obchodnej bilancie - sprievodný jav vývoja slovenske ekonomiky. Výsledky obchodnej bilancie v rokoch 2004-2006. Teritoriálna a komoditná štruktúra deficitu obchodnej bilancie. Postupné znižovanie deficitu.