Manažment zahraničnej migrácie v Slovenskej republike - vývoj, nedostatky, odporúčania pre jeho skvalitnenie - Divinský, Boris
Vymedzenie pojmu migračný manažment. Vývoj migračného manažmentu od vzniku Slovenskej republiky. Súčasný stav migračného manažmentu v SR , jeho nedostatky a možné spôsoby riešenia.