Niektoré charakteristiky sťahovania medzi Slovenskou republikou a Českou republikou v rokoch 2001 - 2006 - Galvánková, Andrea
Charakteristika migrácie obyvateľstva medzi Slovenskom a Českom v rokoch 2001-2006. Demografická štruktúra migrantov.