Význam kooperácie MSP v podmienkach jednotného európskeho trhu - Jakubec, Vladimír
Teoretické vymedzenie pojmu kooperácia. Ciele pre vznik kooperácie. Podnikateľské ciele kooperujúcich partnerov. Ciele kooperácie európskych malých a stredných podnikov. Vplyv kooperácie na konkurencieschopnosť podnikania.