Migrácia - výzvy, problémy, otázniky - Jurčová, Danuša
Vymedzenie pojmu migrácia. Rôzne formy a rôzne úrovne migrácie. Pojem migrant. Zdroje migračných dát. Migrácia a trh práce. Potreba riadenej migrácie.