Trend TOP v priemysle
Analýza. Investície. Ťažba. Stavebné látky. Hutníctvo. Sklárstvo. Sieťové odvetvia. Chémia a farmácia. Strojárstvo. Elektrotechnika. Drevo a nábytok. Papier a celulóza. Polygrafia. Textil a odev. Koža a obuv. Potravinárstvo.