Zvyšovanie konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov - Kovaľov, Andrej
Podnikateľské prostredie, potreby a služby poskytované malým a stredným podnikom. Analýza malých a stredných podnikov metódou v rámci systému SUDAC - Unifikovaný systém priemyselnej diagnostiky na zvýšenie konkurencieschopnosti. Metóda umožňujúca ponúkať služby vyhotovené v presnom súlade s potrebami podniku a stupňom jeho rozvoja. Centrálno-americký program priemyselnej modernizácie MSP.