Less developed countries in the global economy - Woltemar, Richard
Rast chudoby v menej rozvinutom svete. Rozvoj na potlačenie ľudskej chudoby. Zahrnutie globálnych premenných do rozhodnutí týkajúcich sa budúceho vhodného rozvoja. Úloha menej rozvinutých krajín v budúcnosti v globálnom prostredí. Spolupráca medzinárodnej komunity