Faktory ovplyvňujúce rozhodovanie o kapitálovej štruktúre podniku - Kráľovič, Jozef
Kapitálová a finančná štruktúra podniku. Ako by sa mal podnik rozhodovať o kapitálovej štruktúre. Vplyv dvoch externých faktorov - dane z príjmu a úrokových sadzieb zo strednodobých a dlhodobých úverov - na rozhodnutia v podmienkach slovenských podnikov. Aplikácia kompromisného modelu kapitálovej štruktúry. Závery užitočné pre teóriu a finančných manažérov podniku.