Znalecká činnosť a využitie ohodnocovacích metód v neziskových organizáciách - Majdúchová, Helena, 1963-
Základná charakteristika neziskových organizácií. Znaky a charakteristické črty, ktorými sa vyznačujú neziskové organizácie. Znalecká činnosť v neziskových organizáciách. Znalecká činnosť pri založení neziskovej organizácie. Znalecká činnosť pri zrušení neziskovej organizácie.