Vyrovnací podiel spoločníka v s.r.o. a problémy pri jeho výpočte - Jakubec, Miroslav
Základné informácie o vyrovnacom podieli. Možnosť zániku účasti spoločníka v spoločnosti upravená v Obchodnom zákonníku. Praktické príklady výpočtu vyrovnacieho podielu spoločníka.