Ako sa dá zarábať na blogoch - Ryník, Jozef
Blog ako najnovší komunikačný hit v internetovom priestore. Tipy ako zarábať na blogu: predaj odkazov, priama inzercia, platené recenzie. Budovanie komunity. Spolupráca z e-shopmi pri recenziách kníh. Predaj priestoru na blogu. Obchod so sponzorovanými odkazmi.