Vývoj trhu s tabakovými výrobkami v Európskej únii - Solík, Ján
Regulácia tabakového trhu a zdaňovanie tabakových výrobkov v EÚ. Legislatívny rámec zdaňovania tabakových výrobkov. Sadzby daní. Politika verejného zdravia. Politika a zdaňovanie tabakových výrobkov v krajinách V4. Tabakový trh v SR.