Internet a chorobná závislosť - Malovič, Pavel
Neodolateľná príťažlivosť moderných technológií, ktoré priniesli nový druh závislosti. Bezhlavé surfovanie, chatovanie a videohry, ktoré ohrozujú najmä deti. Sedem symptómov závislosti od počítača. Patofyziologické následky nadmerného používania internetu. Diagnóza závislosti od internetu zatiaľ oficiálne nezaradená do diagnostických zoznamov. Nové kliniky a skupinové terapie pre liečbu tejto závislosti.