Trendy v globálnom obchode a logistike - Hansenová, Heda
Liberalizácia medzinárodného obchodného a finančného prostredia vytvorila nevyhnutné podmienky pre globalizáciu dopravy. Globalizácia prináša rastúcu integráciu ekonomík, trhov a výrobných reťazcov v rámci celého sveta. Integrácia lokálnej výroby a dodávateľského reťazca v Ázii. Ilustrácia cezhraničných dodávok pre významného automobilového výrobcu - spoločnosť KIA. Výkonná doprava a podpora medzinárodného obchodu. Aký bude dopravný systém 21. storočia.