Profile of Palestinian industrial, tourism and construction SMEs before 2001 - Iriqat, Raed
Vývoj malých a stredných podnikov (MSP) v zložitej politickej situácii v Palestíne. Veľkosť MSP. Vlastníctvo, lokácia, podnikateľský profil, aktivity MSP. Charakteristika pracovnej sily a manažérskych štruktúr. Väzby - na trhy, na prírodné zdroje a zariadenia, finančné zdroje, e-biznis, priemyselné dielčie zmluvy. Výrobný proces. Hlavné trhy. Ziskovosť MSP.