Vybrané logistické súvislosti globalizácie - Ceniga, Pavel
Vstup podniku na medzinárodné trhy. Postup manažmentu podniku pri hodnotení príležitosti preniesť výrobu do krajiny s nízkymi nákladmi. Celkový pohľad na problém vo všetkých súvislostiach. Voľba správneho výrobku. Výber vhodného zdroja. Návrh logistického reťazca. Modelové hodnotenie výsledkov. Konečné rozhodnutie.