Quo vadis, telematika? - Kalašová, Alica
Definície dopravnej telematiky. Vymedzenie odboru dopravná telematika. Inteligentné dopravné služby. Financovanie dopravnej telematiky. Právna a legislatívna stránka inteligentných dopravných služieb. Definícia architektúry dopravnej telematiky.