Rady pre začínajúcich investorov - Kristián, Boldizsár
Obchodovanie na burze. Dodržiavanie základných pravidiel začínajúceho obchodníka. Správna investícia a vyšší výnos. Risk manažment. Neznalosť akciového trhu. Výber brokera (obchodníka s cennými papiermi).