Úzko profilový tovar - Škriniar, Pavel, 1979-
Služby privátneho bankovníctva Práca privátneho bankára. Rozdiely v práci medzi privátnym bankárom a finančným poradcom. Klienti privátneho bankára. Charakteristika a hodnoty privátneho bankára.