Migrácia a populačný vývoj v dokumentoch EU - Pastor, Karol
Demografická problematika v politike EU pre 10-15 rokmi. Demografická problematika EU v súčasnosti - Zelená kniha. Plán migračnej politiky EU. Populačná a migračná politika v SR. Demografická budúcnosť v dokumentoch EU.