Ako sa spoločnosti rozhodujú o výplatách dividend - Kráľovič, Jozef
Úloha dividendovej politiky. Dividendové teórie. Nejednotnosť v prístupe k otázkam dividendovej politiky. Pasívna reziduálna politika. Dividendová politika vybraných slovenských akciových spoločností.