Dôchodky spoza Moravy
Podmienky nároku na starobný dôchodok pred dovŕšením dôchodkového veku podľa právnych predpisov Českej republiky. Nárok na plný invalidný dôchodok. Plný invalidný dôchodok a jeho výška v mimoriadnych prípadoch. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.