Disparity a potenciál rozvoja vybraných trhových služieb v Slovenskej republike - Kollár, Vojtech
Charakteristika trhových služieb. Analýza súčasného stavu vybraných trhových služieb (ubytovanie a stravovanie) v SR a v jednotlivých regiónoch podľa VÚC: Bratislavský samosprávny kraj, Trnavský samosprávny kraj, Trenčiansky kraj, Nitriansky kraj, Žilinský samosprávny kraj, Banskobystrický samosprávny kraj, Prešovský samosprávny kraj, Košický samosprávny kraj. Potenciál rozvoja trhových služieb.