South Korea - Skovajsa, Juraj
Z histórie Kórey. Japonská okupácia Kórey - "Tmavé obdobie". Koniec japonskej nadvlády nad Kóreou. Kórejská vojna. Prvý prezident Južnej Kórey. Ďalší juhokórejskí prezidenti.