Špecifické postavenie angličtiny v odbornej poisťovníckej praxi - Bláhová, Mária
Osobitné postavenie angličtiny v odbornej praxi. Objasnenie príčin špecifickej úlohy angličtiny aj z historického pohľadu. Dôležitosť podpory jazykových kurzov odborného zamerania.